Computerreparatie

Reparatie

Laat uw laptop of notebook repareren door IT4Sale. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het repareren van computers, pda’s en notebooks van alle merken. Onze kracht is dat wij dit op componentniveau doen. Reparatie van bijvoorbeeld een defect systemboard in plaats van vervanging door een (duur) nieuw board scheelt aanzienlijk in de kosten.

03_Reparatie_DSC9712Reparaties van complete units gaan aan de hand van een prijsopgave en na uw akkoord. Voor losse componenten hanteren wij vaste prijzen en een laag arbeidstarief van €47,50 (excl btw) per uur. Een systemboard reparatie van een notebook komt neer op €145,- (excl. btw). De reparatieduur bedraagt meestal 3 à 4 werkdagen. Op alle reparaties krijgt u 3 maanden garantie.

Wilt u gebruik maken van onze reparatieservice, stuurt u dan de laptop in degelijke verpakking naar ons op, met vermelding van uw gegevens en een duidelijke omschrijving van de storing. Of neem contact op met onze reparatieafdeling op telefoonnummer 076-7621138 – bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Neem contact op