Over het bedrijf

Ontwikkeling

IT4Sale B.V. is in februari 2003 opgericht door Dennis Pelger en Gerard Verveer. Aanvankelijk waren wij gevestigd in Den Bosch.

06480002

In juli 2004 zijn wij verhuisd naar een aanzienlijk groter pand, aan de iabc 5260 te Breda. Dit pand met 500m2 magazijn zijn we na een periode van 6 jaar alweer ontgroeid.

In Oktober 2011 zijn we verhuisd naar de nieuwe locatie in Etten-Leur. Ons huidige pand is zes keer zo groot om zo het bedrijf de kans te geven verder door te groeien. IT4Sale heeft getracht een zo duurzaam mogelijk pand te realiseren. De constructie, de buitenwanden en het dak zijn van beton gemaakt. Beton bezit een groot accumulerend vermogen. Hierdoor is het pand in de zomermaanden koel en in de wintermaanden eenvoudig op temperatuur te houden. Dat heeft een gunstige invloed op het werkklimaat en zorgt ervoor dat de installaties minder energie verbruiken. In de bedrijfshal ligt vloerverwarming. Verder is er gebruik gemaakt van TL8 armaturen en Led verlichting. Dit alles wordt aangestuurd door beweging sensoren om extra besparing te realiseren. Wij zijn klaar voor de toekomst!

Vraag offerte aan of bel naar +31(0)76 7621 110

 

Overzicht

 

Visie

Het leveren van excellente service en topkwaliteit producten aan iedere HP klant met respect voor mensen, planeet en winst.

Missie

Wij zullen altijd blijven investeren in mensen, en mensen de ruimte geven om zich te ontplooien. Hierdoor zullen wij ons ook verder ontwikkelen. Samen met onze medewerkers, partners en klanten plukken wij hier de vruchten van. Een integere manier van zaken doen met goede beschikbaarheid, snelle leveringen, topkwaliteit en excellente service voor onze klanten.