Printers

IT4Sale Printing

Smart printing, smart thinking

  • 100% inzicht in uw kosten
  • Betaal alleen wat u print
  • Zonder volume verplichting
  • Geen stilzwijgende verlenging
  • Geen supplies voorraad

Printen moet gewoon werken: één klik en het is klaar. Geen problemen en geen gedoe. Maar naast eenvoud, wilt u ook flexibel kunnen zijn. Uw printerinfrastructuur moet perfect aan uw bedrijfswensen voldoen. Herkent u dit? Dan heeft u HP Smart Printing Services nodig. Flexibel, transparant en begrijpelijk. Deze managed printservice (MPS) omvat de hardware, supplies en diensten van zowel uw bestaande als uw nieuwe printers en kan precies aan uw eisen worden aangepast.

Eén overeenkomst is alles wat u nodig heeft

IT4Sale Smart Printing Services

IT4Sale Smart Printing Services omvat alles wat er in uw bedrijf moet gebeuren: van printen, scannen en kopiëren, tot het digitaal verzenden van documenten. Of u er nu voor kiest om de hardware die u nodig heeft te kopen of te leasen, wij zullen u helpen om de perfecte mix van technologie voor uw bedrijf te selecteren. Daarna helpen wij u bij de installatie, met de ondersteuning van experts van HP. En om te zorgen dat u het hoogste rendement haalt uit uw investering, zullen we ervoor zorgen dat de HP- of overige* apparatuur die u al heeft, naadloos wordt geïntegreerd in uw nieuwe, geoptimaliseerde printerpark. IT4Sale kan ook gereviseerde of ex-demo HP printers aanbieden. HP houdt voortdurend toezicht op uw apparaten en doet wat er nodig is om de uptime van uw printers te maximaliseren, met best-in-class servicemogelijkheden, terwijl uw kosten beheersbaar blijven.

De overeenkomst kan volgens twee verschillende factureringsopties worden betaald: HP Base+ Click en HP All In. Deze combineren van te voren overeengekomen, voorspelbare periodieke facturen (per maand of per kwartaal) met een reeks modellen op basis van een kostenberekening per pagina (cost-per-page) om maximale flexibiliteit te bieden. Met HP Base+ Click betaalt u maandelijks een vast bedrag voor de service en de afschrijving + een vast bedrag per click, wat betekent dat u echt alleen maar betaalt voor wat u print!

Met HP Smart Printing Services kunt u

  • Uw printerinfrastructuur in topconditie houden en uw productiviteit verhogen
  • Uw printomgeving optimaliseren om uw ROI te verbeteren
  • Uw kosten beheersbaar houden via regelmatige, transparante en voorspelbare betalingen
  • Profiteren van een best-in-class-service, geleverd door de marktleider in printen
  • Uzelf waardevoller maken door uw bedrijf te beheren, en niet uw printers