HP Renew

Naast de huidige kern activiteiten die IT4Sale voor / met HP onderneemt, is IT4Sale ook business partner voor de HP Renew producten, voor al deze producten gelden de originele HP garantie voorwaarden.

Top 5 redenen om HPE Renew te kopen
Great Value for Money

Meer waarde voor uw geld

HPE Renew biedt een uitgebreid portfolio aan remanufactured Hewlett Packard Enterprise-producten en -oplossingen om te voldoen aan uw zakelijke behoeften, met een extreem aantrekkelijke prijs. HPE Renew-producten bieden dezelfde betrouwbaarheid en prestaties als nieuwe Hewlett Packard Enterprise-producten, maar zijn minstens 15 % goedkoper dan het equivalente nieuwe product. Indien u een beperkt IT-budget hebt, is HPE Renew het perfecte alternatief. Het programma biedt u oplossingen van topkwaliteit tegen een lagere kostprijs.

HP Certified Quality

Gecertificeerde HPE-kwaliteit

HPE Renew-producten zijn gegarandeerd zo goed als nieuw. Alle HPE Renew-producten ondergaan een volledig remanufacturing en testproces bij Hewlett Packard Enterprise, waardoor ze opnieuw voldoen aan de gecertificeerde HPE-normen. Alleen dan komen ze in aanmerking voor een volledige HPE-garantie, die de HPE-kwaliteit en -betrouwbaarheid garandeert. Hewlett Packard Enterprise legt haar volledige technologieportfolio strikte kwaliteitsnormen op en zorgt ervoor dat remanufactured producten dezelfde prestaties en betrouwbaarheid bieden als nieuwe producten.

Full HP Warranty

Volledige HPE-garantie

HPE Renew-producten worden gedekt door de volledige HPE-garantie. Dezelfde garantie die wordt aangeboden bij de aankoop van een nieuw Hewlett Packard Enterprise-product, vanaf de datum van de aankoop. HPE Renew-producten krijgen uitsluitend de volledige garantie nadat ze de strikte kwaliteitstests van Hewlett Packard Enterprise hebben doorstaan, deze garanderen HPE-kwaliteit en -betrouwbaarheid. Bijkomende service en supportopties zijn beschikbaar om de oorspronkelijke HPE-productgarantie aan te vullen.

Broad Range of HP Solutions

Breed portfolio HPE-oplossingen

Is uw onderneming op zoek naar een nieuw IT-platform of wenst u het bestaande platform te behouden of op te waarderen? HPE Renew biedt u een uitgebreid portfolio aan high-end enterprise producten die voldoen aan uw zakelijke behoeften. HPE Renew-producten komen van voorraad overschotten, demovoorraad, professionele huur- of inruilprogramma’s. U krijgt dus toegang tot een breed spectrum van nieuwe, bestaande en zelfs niet langer nieuw verkrijgbare Hewlett Packard Enterprise-technologie├źn.

Eco-friendly

Ecologisch

Begin nu met het maken van duurzame keuzes voor de planeet met HPE Renew. Door remanufacturing en hergebruik van demo, loan of testunits zorgt HPE Renew ervoor dat deze producten volledig worden gebruikt. HPE Renew zorgt ervoor dat uw ecologische voetafdruk wordt verminderd door gebruik te maken van een betaalbaar alternatief voor uw zakelijke behoeften.

 

Meer weten?

Voor meer informatie over HP Renew producten neem contact op met onze HPE Renew specialist, telefonisch te bereiken op +31-(0)76-7621110.