Windows XP

Wat houdt het beëindigen van de ondersteuning voor Windows XP in?

De afgelopen 12 jaar heeft Microsoft ondersteuning voor Windows XP geboden. Maar in samenwerking met onze hardware- en softwarepartners willen we ons nu op de ondersteuning van nieuwere technologieën richten, zodat we nieuwe ervaringen kunnen blijven aanbieden.

Dit betekent dat er geen technische ondersteuning en geen beveiligingsupdates voor Windows XP meer worden geleverd. Microsoft is ook gestopt met het beschikbaar stellen van Microsoft Security Essentials voor Windows XP. Als je Microsoft Security Essentials al hebt geïnstalleerd, blijf je enige tijd updates voor antimalware-handtekeningen ontvangen. Dit betekent niet dat je pc beveiligd is, want Microsoft levert geen beveiligingsupdates voor je pc meer.

Als je Windows XP ondanks het stoppen van de ondersteuning blijft gebruiken, blijft je pc gewoon werken, maar is deze mogelijk kwetsbaarder voor virussen en andere beveiligingsrisico’s. Internet Explorer 8 wordt ook niet langer ondersteund. Dus als jouw Windows XP-pc verbonden is met internet en je gebruikt Internet Explorer 8, dan loopt je pc mogelijk extra gevaar. Je zult ook merken dat steeds meer apps en apparaten compatibiliteitsproblemen met Windows XP krijgen omdat fabrikanten van software en hardware zich op de nieuwste Windows-versies richten.

IT4Sale bied de oplossing voor het veranderen naar een andere windows versie! Wij bieden voor elk probleem een passende oplossing.

Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

Waarom kiezen voor IT4Sale

Milieuvriendelijk.
Snelle levering.
Betrouwbaar.
Markt kennis.

Vraag een offerte aan


Vul de volgende code in bij het verzenden van het formulier: captcha