Beschikbaarheid

Online onze prijzen en beschikbaarheid inzien.

Vanaf nu ook online onze prijzen en beschikbaarheid inzien? Het kan! Lees deze actiepagina en kom er achter hoe ook jij hiervan gebruik kunt maken!

IT4Sale is leverancier van topkwaliteit onderdelen  en uitbereidingen voor HP apparatuur. Wij hebben de voorraad en de marktkennis om HP onderdelen en complete systemen snel te leveren tegen de beste prijzen. Vanaf nu ook online te bekijken en bestellen! Wat u ook zoekt, IT4Sale heeft het in huis. Zelfs wanneer onderdelen niet meer via de fabrikant te verkrijgen zijn.

Werkwijze

Deze verandering belooft veel goeds. Voorraden worden inzichtelijk, prijzen zijn bekend, en bestellen was nog nooit zo makkelijk!

Het is niet vanzelfsprekend dat iedereen van deze dienst gebruik kan maken. Maar IT4Sale wilt al haar klanten de mogelijkheid bieden hier gebruik van te maken!

Om ook voordeel uit deze verandering te halen, is het van belang dat je een koppeling krijgt met IT4Sale. Hoe deze koppeling precies werkt, wat je ervoor moet doen en wat het voordeel voor jou is, kun je te weten komen in een persoonlijk gesprek met een van onze accountmanagers. Zij zijn te bereiken via +31-(0)76-7621110 of via het mailadres offerte@it4sale.nl.

Waarom kiezen voor IT4Sale

Milieuvriendelijk.
Snelle levering.
Betrouwbaar.
Markt kennis.

Vraag een offerte aan


Vul de volgende code in bij het verzenden van het formulier: captcha