Ongebruikte toner / inktjet cardridges

Bij IT4Sale is dit geld waard!

Je printer is verouderd en je koopt een andere. Maar je hebt nog oude toners over... Komt dit bekend voor? Lees dan snel verder!

Het komt regelmatig voor dat veel cartridges en printhardware niet meer gebruikt worden. Of wat denk je van toners die besteld zijn, maar als gevolg van verandering nu opeens stof liggen te happen? Toch nemen deze ongebruikte spullen ruimte in beslag. De spullen stapelen zich maar op, tot je op een dag wel moet gaan ruimen… In veel gevallen eindigen die spullen dan vaak bij het afval en als je het wil laten afvoeren kost dat vaak het nodige geld… Tel daarbij op, dat deze ‘oplossing’ nog eens belastend is voor het milieu ook. En dat is erg zonde, zo vinden we ook bij IT4sale.
Zeker als je beseft, dat deze spullen namelijk geld waard zijn! IT4Sale geeft geld voor ongebruikte printers, kopieermachines, faxen, inkjet en/of toner cartridges. Wij beschikken over meer dan 12 jaar werkervaring in de verkoop van niet-gebruikte HP toner. Naast inktjet / toner en andere hardware van HP, kun je uiteraard ook met overige merken bij ons terecht. IT4Sale koopt dit van je op en zet het weer opnieuw in. Is het zo dat de cartridges / hardware toch niet meer gebruikt kan worden? Dan verzorgt IT4Sale de recycling hiervoor!

Onze werkwijze:

  • Vul het offerte formulier hieronder in, op basis hiervan sturen wij je vervolgens een blanco lijst op in Excel formaat.
  • Hierop vul je in wat je aan ons kwijt wil.
  • Op basis van de lijst wordt de prijs bepaald.
  • Bij akkoord halen wij de spullen op.
  • Na de lijst en de ontvangen producten te hebben gecontroleerd, kopen wij de producten in en betalen hiervoor.
poppetje

Waarom kiezen voor IT4Sale

Milieuvriendelijk.
Snelle levering.
Betrouwbaar.
Markt kennis.

Vraag een offerte aan


Vul de volgende code in bij het verzenden van het formulier: captcha