IT4Sale Refurbished

Perfect voor een beperkt budget

De top 4 redenen van IT4Sale om HP Refurbished te kopen

money-icon

Meer waarde voor uw geld

IT4Sale biedt een uitgebreid portfolio aan refurbished HP-producten en -oplossingen om te voldoen aan uw zakelijke behoeften, met een extreem aantrekkelijke prijs. IT4Sale HP Refurbished producten bieden dezelfde betrouwbaarheid en prestaties als nieuwe HP-producten, maar zijn goedkoper dan het equivalente nieuwe product. Indien u een beperkt IT-budget hebt, is HP Refurbished het perfecte alternatief. Het programma biedt u oplossingen van topkwaliteit tegen een lagere kostprijs.

HP-kwaliteit

HP Refurbished producten zijn gegarandeerd zo goed als nieuw. Alle HP Refurbished producten ondergaan een volledig testproces bij IT4Sale, waardoor ze opnieuw voldoen aan de gecertificeerde HP-normen.  IT4Sale legt haar volledige technologieportfolio strikte kwaliteitsnormen op en zorgt ervoor dat remanufactured producten dezelfde prestaties en betrouwbaarheid bieden als nieuwe producten.

logo_hp

HP-products

Breed portfolio HP-oplossingen

Is uw onderneming op zoek naar een nieuw IT-platform of wenst u het bestaande platform te behouden of op te waarderen? IT4Sale biedt u een uitgebreid portfolio aan high-end enterprise producten die voldoen aan uw zakelijke behoeften. Onze producten komen van voorraad overschotten, demovoorraad, professionele huur- of inruilprogramma’s. U krijgt dus toegang tot een breed spectrum van nieuwe, bestaande en zelfs niet langer nieuw verkrijgbare HP-technologieën.

Ecologisch

Begin nu met het maken van duurzame keuzes voor de planeet met IT4Sale Refurbished HP producten. Door remanufacturing en hergebruik van demo, loan of testunits zorgt IT4Sale ervoor dat deze producten volledig worden gebruikt. IT4Sale zorgt ervoor dat uw ecologische voetafdruk wordt verminderd door gebruik te maken van een betaalbaar alternatief voor uw zakelijke behoeften.

Oak_Tree_Large-icon

Waarom kiezen voor IT4Sale

Milieuvriendelijk.
Snelle levering.
Betrouwbaar.
Markt kennis.

Vraag een offerte aan


Vul de volgende code in bij het verzenden van het formulier: captcha